Лента новостей

"Сток Сити" – "Тоттенхэм" – 1:2 (12.05.2013)

"Сток Сити" – "Тоттенхэм" – 1:2 (1:1)
Голы: Н`Зонзи, 3 - Демпси, 20, Адебайор, 83

Леон - Ставки на спорт

Livescore